• Новинка
DOITOOL 240 бр. за Пречистване на дупки за Обици, за Еднократна употреба Линия За Почистване на Пиърсинг, Инструмент За Почистване на Пиърсинг на Ушите, Чисти Линии на Ух?

DOITOOL 240 бр. за Пречистване на дупки за Обици, за Еднократна употреба Линия За Почистване на Пиърсинг, Инструмент За Почистване

Buyers rating:
BGN 10.24

Налично

1 Лесен за използване, просто намокрете го и след това го поставете в собственото си ушное отвор за почистване.Удобна и бърза линия за почистване на пиърсинг, с помощта на която безболезнено се пречиства ушное дупка, премахване на миризма и се измива с ушное дупка.Може да се използва с течност за почистване на ушите, или директно да се поливат и се прилага за ушни отвори., това е достатъчно, за да задоволи вашите нужди в ежедневната почистване, като същевременно се подобри вашето очарование.Мек материал, изработен от висококачествен материал и фино обработена, по-гъвкав, мек и удобен.Описание на Функции - Материал : памук - Размер : 7,5 X4 виж Предпоставка включва 240 х пречистватели за дупки за обеци.

Подробности

Подобни продукти в категория