• Новинка
Чекмеджета Kemcatui 7 инча, шкафове за тежки условия на работа, Изтеглящи шкафове за Шарикоподшипниках, Двустранни водачи Комплект от 2 направляващи (ширина 0,7 инча)

Чекмеджета Kemcatui 7 инча, шкафове за тежки условия на работа, Изтеглящи шкафове за Шарикоподшипниках, Двустранни водачи

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

➤〖 Че можете да получите〗 чекмеджета x 2; Монтажни болтове са включени в комплектаРазмер 7 инча x 0,7 инча/182 мм x 17 мм различни размери за да отговарят на вашите ежедневни нужди. Забележка : Моля, уверете се, че внимателно да проверяват вида и размера преди да купите. ➤〖Материал премиум-клас〗Водачи на гардероба са изработени от висококачествена стомана за отдаване под наем.Те се отличават с висока износоустойчивост, висока носеща способност и може да се използва в продължение на дълго време.Оцинкованное покритие подобрява устойчивост на корозия.Гладка повърхност приляга перфектно в ръката по време на употреба, а външния вид е просто и благороден. ➤〖Струва да се инвестира〗Водачи на шкафа могат да отиваме все по-далеч и в двете посоки, за да го направи по-удобен в процеса на използване.Сачмен лагер пързалки в канавке за позициониране на топката, дизайн с двойни редици топки предвижда плавно натискане и изготвяне, и му е трудно да се извадят от строя.Конструкция с меко затваряне с двойна защита от падане и ниско ниво на шум при отваряне и затваряне. ➤〖Широк спектър от приложения〗Кухненски водачи се използват в помещения, повдигащи кутии, шкафчета за баня и много други.Кухненски водачи могат да се използват за свързване на безкрайно движещи се части в мебелни чекмеджета или панели кабинет и от тях.Няколко дупки за винтове се използват за лесен монтаж и настройка.Доведете удобство в живота ви, това е аксесоар, достоен за вашия избор. ➤〖 Покупка без риск на 100% 〗Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас веднага.Ако не ви харесват нашите продукти, можете да ги върнете за връщане или замяна в съответствие с препоръките, без въпроси. гаранция за 100% удовлетвореност и надеждно обслужване на клиентите се запазва в рамките на 24 часа.Характеристики на Здрав сачмен лагер -това твърди топки от неръждаема стомана в канавке за позициониране на топчета, които осигуряват стабилно посоката на приплъзване на топчета, и те са твърди и гладки.Лесен монтаж на Нашите чекмеджета са с няколко фиксирани положения на дупки за обзавеждане за инсталиране и настройка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Мъжки маратонки Apex A6000MX095
  • Новинка
Оценки:

Мъжки маратонки Apex A6000MX095

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаПлат или текстил.Дължина на мина�

BGN 3.00