• Новинка
Охлаждащ вентилатор FCXJTU за PS4/ PS4 Slim/ PS4 Pro Cooler, [Последната модернизация] богат на функции за Вертикална Охлаждаща поставка и зарядно устройство контролер Dualshock с led и?

Охлаждащ вентилатор FCXJTU за PS4/ PS4 Slim/ PS4 Pro Cooler, [Последната модернизация] богат на функции за Вертикална Охлаждаща

Buyers rating:
BGN 19.65

Налично

【Обновен сензорен интерфейс за зареждане】 Предлагаме 4 адаптера за зареждане Micro USB за сензорна зареждане на контролера, не е необходимо всеки път да въвеждате micro usb, което осигурява дълъг живот на контролера 【Богат на функции охлаждаща поставка "всичко в едно" 】 Вертикална поставка за PS4/PS4 Slim/PS4 Pro + охладител + зарядно устройство за 2 контролери с показатели + склад 10 игри + портове USB хъб + usb-кабел, 30 см + охлаждаща устойчива на плъзгане тампон EVA.Дизайн спестява пространство, като същевременно се запази всичко в чистота. 【Висока скорост и висока ефективност】 Вградени 2 високоскоростни безшумни охлаждащи вентилатора.Високоефективен дизайн с ниско ниво на шум охлажда вашата конзола и предотвратява прегряване.Този вентилатор за охлаждане ps4 работи тихо и не оказва влияние върху вашия отдих.Това удължава живота на вашата конзола серия PS4 /PS4 Slim/Pro. 【Зарядно устройство с две контролери с led индикатор】 Зареждайте 2 контролер PS4 едновременно в продължение на 2,5-4 часа.Два led индикатора ясно показват състоянието на зареждане на контролера съответно.Червен индикатор означава такса, а зелено - пълна такса.На чип за сигурност предотвратява претоварване контролери / прегряване/ претоварване на работен ток/ пренапрежение / късо съединение, дори и при продължаване на зареждане в продължение на няколко дни. 【Гаранция от една година за вас】 FCXJTU се стреми да предоставя на своите клиенти висококачествени продукти и обслужване, предоставяне на отговори по имейл в рамките на 24 часа и гарантирано връщане на парите в рамките на 30 дни.Моля, обърнете внимание, че администраторите и виртуални дискове в комплекта не са включени.FCXJTU Охлаждащ вентилатор за PS4/ PS4 Slim/PS4 Pro Cooler, [update] богат на функции за вертикална охлаждаща поставка е идеален за охлаждане на станцията PS4 /Slim /Pro, зареждане контролер Dualshock и съхранение на игри 10 бр. Многофункционален дизайн за всички конзоли Playstation 4 Той съчетава в себе си една вертикална стойка, охлаждащ вентилатор, зарядно устройство, зарядно устройство, за съхранение на игри на дискове, порт USB-хъб, 30-инчов USB-кабел, противоскользящую охладителна подложка EVA, е съвместима с конзолата PS4, PS4 slim, PS4 pro. контролер Dualshock и съхранение на игри 10 бр. Дизайн спестява пространство, като същевременно се запази всичко в чистота.

Подробности

Подобни продукти в категория

Просто танцуй 2021 (PS4)
  • Новинка
Оценки:

Просто танцуй 2021 (PS4)

Никога не упусти шанс да танцуват 40 нови задължителни танцови песни ще се появи на Just Dance 2021 Трифонов ник

BGN 9.33
Wolfenstein: The Old Blood (PS4)
  • Новинка
Оценки:

Wolfenstein: The Old Blood (PS4)

Действие : Изживейте Machine Games интензивни битки от първо лице, мода напълно ново оръжие в нацистском стил,

BGN 2.67