• Новинка
Поставка за птици ExoticDad XL - Персонализиране на вашия курник Специално разработена Поставка за костур от естествен Драконьего дърво на колела за папагал какаду, поп?

Поставка за птици ExoticDad XL - Персонализиране на вашия курник Специално разработена Поставка за костур от естествен Драконьего

Buyers rating:
BGN 62.33

Налично

✓ [ПОСТАВКА за птици, изработени по поръчка] Нашата поставка за птичи костур XL, изработен по поръчка от трайни органични дърво, специално за всеки клиентПри поръчка посочете вида птици, което имате, за да можем да осигури подходяща дебелина. ✓ [МАТЕРИАЛ и размери на] Нашия дървен място за спане за птици е изработена от висококачествени органични дървесина, която не съдържа химикали.Размери и основа на : 24 "x 72" Височина : 72-96" Тегло : 30 до 70 паунда, в зависимост от размера на дървото. ✓ [ШИРОКО приложимо] Нашата поставка за насестов за папагали създадена за настаняване на птици, влечуги и маймуни, като например какаду, змии, ара, конквесты, какаду, папагали, африкански сив и т. Убежища за птиците са подходящи за всяко място.Дали сте у дома или в офиса, може да поставите тези убежища за птиците в стила на дървото, където и наблюдава всяко движение на вашия домашен любимец. ✓ [ПОДОБРИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕТО С ДОМАШНИ ЖИВОТНИ] Нашият папагал, взбирающийся на дърво, позволява на птиците да се насладите на времето извън клетката, което може да намали стреса за тях.Вашите домашни любимци трябва време извън клетката, за да играят, да се обучават и да взаимодействат със своите другар-хора.Вашият домашен любимец няма да пострада, тъй като пирони или скобяные изделия са били скрити във вътрешността на дървото.Луксозни подложки XL Exotic Dad добавям вашата индивидуалност с помощта на размери птици.За създаването на всички от моите изделия се използва най-здрава органични дърво на parrot, който е на разположение във всички Съединените Щати!Всеки продукт е напълно уникален и стратегически проектирани така, че да отговарят на птиците / или животни, за които тя е предназначена.Тапицерия от отшлифованного дърво хармонично се съчетава с вашия дом, което му придава луксозен вид.➤ Размери : Височина 72-96 виж Височина в подножието на (може да бъде по-кратък или по-висока) База : 24 x 72 Тегло : 30 до 70 паунда, в зависимост от размера на дървото.Типичен основна форма : правоъгълник➤съвместимост : XL в близост също така е съвместим за ? ? ? ? папагали са интелигентни птици, врабчетата гълъб австралийски ? ? ? ? сиви папагали какаду Ара 1 : 30 : 38 pm ➤характеристики на продукта : изключително лесен монтаж w/ instructions Branches се определят и assembled Base има структура на борда и могат лесно да бъдат cleaned Has колела на bottom Made на поръчка, няма две подпори на същия висок клас сверхмощное оборудване се използва за осигуряване на списания и стабилизиране на stand Hardest дърво в Америка се използва за product Custom птици жердочки➤време на обработка : ми кораб, за всички държави в САЩ продуктът се предлага в лесна за сглобяване на комплект!Моля, запознайте се с инструкциите за доставка! Времето за обработка на поръчката 3-8 дни се дължи На изработени по поръчка на костур ръчно изработени.

Подробности

Подобни продукти в категория

4D Жълт Костур 9 5 грама Риба
  • Новинка
Оценки:

4D Жълт Костур 9 5 грама Риба

4 D Жълт Костур 9 инча 5 грама Костур 4 D Жълт Костур 9 инча 5 грама Костур 4 D Жълт Костур 9 инча 5 грама Костур..

BGN 3.33