• Новинка
Mamabear-Търтей с вграден тампон от силикон за бебета и деца по-малки деца - Първото хранене + Led индикатор за отбиване на бебето от гърдата - Лесно почистване (син)

Mamabear-Търтей с вграден тампон от силикон за бебета и деца по-малки деца - Първото хранене + Led индикатор за отбиване

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Лесно почистванеМогат да се мият в съдомиялна машина.Отлично усвояване и сцепление.Съвместим с стульчиком за хранене.Силиций, НЕ СЪДЪРЖА BPA.Предлага се в различни ярки цветове. #НЕЗАВИСИМО КЪРМЕНЕТО – Търсите удобен начин да се научи детето си самостоятелно кърменето?позволете ни да ви представим тази хранителна силиконовата присоску за бебета, която ще ви помогне лесно отбиване на бебето от гърдата. #МОГАТ да се МИЯТ В съдомиялна машина – Почистване тази присоску много лесно и без никакви проблеми, тъй като можете просто да го сложите в съдомиялна машина.Нашата чиния е подходяща за измиване в съдомиялна машина, микровълнова печка и фурна с температура до 350°F. #НЕВЕРОЯТНО УВЛЕКАТЕЛНА И УСВОЯВАНЕТО – малко, както децата се учат сами да се хранят, бъркотия на пода се превръща в предимство процес.Нашите купа за хранене за деца с трайни нещастници на дъното, които остават на място при използването. # ОТЛИЧЕН ЗА ТАВАТА ЗА столче за хранене ЗА ХРАНЕНЕ – вече не е нужно да се притеснявате за детски чаши за хранене, които не са подходящи за детски маси.Нашите нещастници лесно се поставят на всеки столче за хранене.Те са идеални един на друг. #СИЛИКОН, НЕ съдържат BPA – Здравето на детето е най - важното нещо в нашите очи.Ние гарантираме, че слагате на детето си само безопасни продукти с помощта на тази издънка от 100% хранително силикон.

Подробности

Подобни продукти в категория