• Новинка
ASDW Стрелба с Лък Детски Набор от Лъкове Част Младежки Подарък Лук Спортен Ловен Комплект За Занимания на Открито Мишена Детски Лук Набор от Лъкове, за Дясната и Ляв?

ASDW Стрелба с Лък Детски Набор от Лъкове Част Младежки Подарък Лук Спортен Ловен Комплект За Занимания на Открито Мишена

Buyers rating:
BGN 70.00

Налично

Ергономичен дизайн със заоблени ръбовеПо-удобно да държат в ръцете си.Подобрете точността на стрелба.Отменя система за Камери на 50%.Нужно е само 5 паунда, за да се задържи този лук.Задайте забележителностите тук.За повишаване на точността на стрелбата.Стрелките могат да бъдат разположени както от ляво, така и отдясно от едно крайно положение, за стрелец.Подходящ за лява и дясна ръка.Предварително инсталирана гумена защита за пръстите.Конструкция с накатанными пръстите на краката, намалява въздействието на низа на стрели. ? ДВУСТРАНЕН ДИЗАЙН щранг - лек дизайн, двойна поставка за стрели, лесен захват, идеален както за стрелците дясната, така и за левичари.За целите на сигурността и правилна практика стрелба с лък сред младежите винаги трябва да се извършва под надзора на възрастни. ? Висококачествен материал : Този съвет за лък е изработен от висококачествен композитен материал, а тетива на лък е изработен от здрава нейлонового материал, е подходящ за начинаещи стрелци. ? Чудесен подарък за начинаещи стрелци : Идеален набор от съставни лъкове за младежки лук-начинаещ, двупосочен лук оборудван с трайни композитом, двойна поставка за стрели, както за левичари, така и за дясна ръка.Лек, му е лесно да се заеме със себе си.Лесно се обработва и става.Подобряване на координацията на ръцете и очите, сосредотачивайтесь и да развият търпението на децата. ? Спецификация : С 6 броя стрели фибростъкло : ДИАМЕТЪР : 7 мм, дължина : 28 ", гръбначния стълб : 700, с фиксиран фитил и тетивами за стрели.Остриета от ярки цветове, те са лесни за намиране, в гората или в градината.Аз използвам защита за ръцете и постукивания пръстите си, за да защити децата си по време на тренировка. 4 броя хартиени цели с размер 40x40 см, подходящи за вашата основна тренировъчна стрелба. ? Покупка без РИСК : Вие ще получите 100% връщане на плащане, ако не ви хареса лук в съответствие с нашата политика за гаранция, макар че съм сигурен, че ще останете доволни от нашите продукти.

Подробности

With 6 pcs fiberglass arrows:
OD

Подобни продукти в категория

Джеркбейт Strike King KVD с 3 Куки
  • Новинка
Оценки:

Джеркбейт Strike King KVD с 3 Куки

Система за пренасяне на теглоКуки от черен никел премиумклас.Потъва дължина 47 метра, 1 / 2 унция, 4,75 инча.С

BGN 3.33
Универсален Държач мивки Hornady
  • Новинка
Оценки:

Универсален Държач мивки Hornady

Спорт : ЛовВисочина на опаковката на Продукта е 1,52 см.Дължина на опаковката на Продукта е 10,16 сантиметра.

BGN 1.67