• Новинка
plplaaoo Венец от дървени Мъниста, Венец Тиква, Боядисана Венец от Дървени Мъниста, Окачване от дървени Мъниста за Хелоуин, Висящи Дървени Мъниста в Селски стил за Укра?

plplaaoo Венец от дървени Мъниста, Венец Тиква, Боядисана Венец от Дървени Мъниста, Окачване от дървени Мъниста за Хелоуин,

Buyers rating:
BGN 4.19

Налично

【Качествен и практичен материал】 : тези селски шампанско гирлянди в фермер стил са изработени от качествено дърво и ленено материал, с глоба изработка и приятна текстура, които ще ви осигурят приятна на допир и продължителна употреба 【Добре обмислен】Дизайн стенни висящи мъниста необичайно и изыскан, че може да създаде празнична атмосфера, като Хелоуин. 【С тема Хелоуин】 : тези дървени венци от мъниста пълни с атмосфера на Хелоуин, те са класически и цветни, за да привличат погледи на повечето хора, като вашата стая е елегантна. 【Широко приложение】 : тези венци от мъниста, с пискюли имат широк спектър от приложения, които могат да станат чудесна украса за вашето училище, клас, офис, къща, магазин, ресторант и още много други, за да създадете у вас един щастлив и приятна атмосфера. 【Приятен и нежен подарък】 : тези стенни дървени мъниста могат да избират като приятен и нежен подарък за вашите родители, добри приятели, колеги или съседи, за да изразят им своята любов, и вие ще можете да се забавляват Хелоуин заедно. 【Качествен и практичен материал】 : тези селски шампанско гирлянди в фермер стил са изработени от качествено дърво и ленено материал, с глоба изработка и приятна текстура, които ще ви осигурят приятна на допир и продължителна употреба. 【Добре обмислен】Дизайн стенни висящи мъниста необичайно и изыскан, че може да създаде празнична атмосфера, като Хелоуин. 【С тема Хелоуин】 : тези дървени венци от мъниста пълни с атмосфера на Хелоуин, те са класически и цветни, за да привличат погледи на повечето хора, като вашата стая е елегантна. 【Широко приложение】 : тези венци от мъниста, с пискюли имат широк спектър от приложения, които могат да станат чудесна украса за вашето училище, клас, офис, къща, магазин, ресторант и още много други, за да създадете у вас един щастлив и приятна атмосфера. 【Приятен и нежен подарък】 : тези стенни дървени мъниста могат да избират като приятен и нежен подарък за вашите родители, добри приятели, колеги или съседи, за да изразят им своята любов, и вие ще можете да се забавляват Хелоуин заедно.

Подробности

Item Type:
Wood Bead Garland
Material:
Grass Tree, Hemp Rope
Weight:
Approx. 49g / 1.7oz
Scope of Application:
home decoration, festival decoration, etc.
Package List:
1 x Wooden String Bead 

Подобни продукти в категория