• Новинка
Healifty Сатен, Шапка, 2 бр. Лента За Домашни Грижи, Грим, Шапки, Дъвка за Душата, за Меки Спящи Коса, Сатен Черна Шапка, Шляпный за Носене, Капачка-Абсорбатори, Нощен Черве?

Healifty Сатен, Шапка, 2 бр. Лента За Домашни Грижи, Грим, Шапки, Дъвка за Душата, за Меки Спящи Коса, Сатен Черна Шапка, Шляпный

Buyers rating:
BGN 7.86

Налично

Сатен шапчица за сън : Нощна шапчица изработени от коприна, сатен-плат, полиестер , лека, дишаща и лека, предоставя удобен за носене и лесно предпазва косатаЗа многократна употреба капачка за търкане : Изработен е от атласного материал, лесен и безопасен за използване.Чепчик за сън с дълга коса : Мека прическа е много подходящ за определяне на естествена коса, косичек, маши за коса, щипки за коса, дълга коса и накрученных коса, които внимателно се отнасят за чувствителна кожа на главата и осигуряват удобен за носене.Сатен шапчица за сън Bonnet : Тя е много удобна за използване.Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Копринена нощна шапчица за сън : Изработена от мека атласного материал, полиестер , лека, дишаща и мека.Осъществяване Списък 2 x капачки Особености -Материал : Сатен шапки с начесом. -Цвят : Както е показано на фигура, спална шапчица за коса. -Размер : Около 40x40x0,2 см. /15,72x15,72x0,08 инча с Шапка за душ. -Ергономичен и регулируема дизайн, по-удобен шапчица да нощен сън. -Тази шапка за душ, изработен от безопасен материал и няма мирис, като на женски шапки за сън. - Това е много удобно и удобна за използване.Той има прост дизайн, но е много практичен за използване питие-шапка. - жените в грима, средство за отстраняване на грим, чисти косметичка за лице или шапка за сън със сатенена подплата за баня. - защита на косата при вземане на душ или спящи жени, шапки за сън.Информация за товарахслучайная шапчица за сън beanie Те могат да поддържат косата си в ред, когато се взема душ.капачка за къдрава коса В шапочке достатъчно място за вашата коса не са били.Прическа за сън Спални шапки, изработени от сатен и за употреба.Еластичен дизайн шапчица да нощен сън, подходящ за повечето хора.

Подробности

Подобни продукти в категория