• Новинка
Veemoon 5шт Броня на Присоске, който предпазва От деца, Дръжките на Вратите, на Лигавицата На Ъгъла на Масата, Монтиране на Стена, Възглавници за защита на Тапети, Брони ?

Veemoon 5шт Броня на Присоске, който предпазва От деца, Дръжките на Вратите, на Лигавицата На Ъгъла на Масата, Монтиране

Buyers rating:
BGN 8.33

Налично

МЕБЕЛНИ ЪГЛОВИ ЩИТОВЕ - стенен протектор за врата заглушек всасывающего тип, изработен от силиконов материал, за защита на стени, врати дръжкиХОНОРАР ДРЪЖКАТА на ВРАТАТА - Този мебелен броня, тъй като всмукване на повърхността е лесен за инсталиране.СИЛИКОНОВИ ОБЛИЦОВКИ за ДРЪЖКИ на ВРАТИТЕ - За инсталиране на стенни врати заглушек вече не са необходими инструменти или пробиване, им е много лесно да настроите предварително вытертые повърхността.ИЗДЪНКА за ДРЪЖКАТА на ВРАТАТА - шумозащитная, противоударная, това е най-лесният и удобен начин да запазите вашата врата.ДРЪЖКИ на ВРАТИТЕ на ГАРДЕРОБА - Този мебелен броня с повърхността на всасывающего тип, този защитник на дръжката на вратата, лесен за инсталиране.Списък на пакетите 5 x защита на каси за врати дръжки Особености -Материал : силиконови дръжки за шкафове -Нашият стенен протектор може да поеме огромна вибрация и шум от затваряне на врата, като по този начин предпазват стената от увреждане на отвора на броня. -Този броня за дръжката на вратата изгасва шум, чрез абсорбиране на удари и осигуряване на амортизирующий броня за предотвратяване на сблъсъци. -Прикачване на вратите брони в стени или врати, за да се предотврати увреждане и сблъсък на детето. -Стенен протектор на вратата мъничета всасывающего тип, изработен от силиконов материал, за защита на стени, врати дръжки, отвора на броня всасывающего тип. -Тези противоударные лигавицата защитават вътрешни стени от щети при удар благодарение на защитните точки на стените и вратата ръце.Информация за стоки Защитно фолио за мебели Предпазва стените от щети, причинени от дръжки на вратите.Амортизирующая защитно фолио за стени от Тези защитни фолиа за стените също могат да се използват в други ударопрочных применениях, като вратите на хладилници, шкафове, маси и т. защитно фолио за врати дръжки за стените, Това е защитна подплата за мебели.

Подробности

Подобни продукти в категория