• Новинка
Многофункционалната Кола Выдвижное на Задната седалка на 3 в 1, Автомобили зарядно устройство с мощност 36 W, Съвместимо с всички телефони| iPhone | Samsung | Android | Share Ride, док-?

Многофункционалната Кола Выдвижное на Задната седалка на 3 в 1, Автомобили зарядно устройство с мощност 36 W, Съвместимо

Buyers rating:
BGN 22.19

Налично

【Подкрепа бърза за зареждане с мощност 36 W】:Това е многофункционално кола выдвижное зарядно устройство, оборудвано с бързо зарядно устройство глава, двоен интерфейс може едновременно да изпълнява бързо зареждане с мощност 36 W, сигурна и стабилна, уникален дизайн, може да ви донесе повече комплименти 【Чудесно за шофьори Rideshare】: Автомобили зарядно устройство, инсталирано в облегалката за глава на такси или частен автомобил, фиксирана обтегач е нескользящую шайбата, която е по-стабилно улавя продукт в тръбата, не отваливаясь, заема малко място и е удобно зареждайки за хората на задната седалка.Три зарядни кабели могат да се простират до 21,6 инча.Още една кабелна части за зарядно устройство, дължина 59 см, която е снабдена с 3 скоби за закрепване на дълги кабели в челните седалката на пътника, изглежда просто, без елементарно.Това ще накара пътниците да се чувстват добре и ще направите впечатление. 【Съвместимост】: зарядно за Кола за няколко коли с прибиращ се облегалката за глава е съвместимо с всички мобилни телефони с интерфейс Micro USB/USB-C / USB-i, подходящ за Apple / Android / Samsung. / Сподели Ride Customer / Поддържа едновременно зареждане на три мобилни телефона.Подходящ за светлинни указатели Произведение / Lyft за автомобили. 【въртене на 360 градуса и автоматично компресиране на】 : Можете свободно да регулирате дължината на USB кабел за зареждане и всякакъв ъгъл, който искате.След приключване на зареждането кабел мигновено издърпа едно леко напрежение, което не загораживает ви преглед. 【Гуманизированный дизайн】 : Интелигентна защита от прегряване, претоварване на работен ток и презареждането.При всякакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас.ние ще ви осигурим доживотна гаранция и безплатно заменим нови стоки. премахване на този продукт. 【Подкрепа бърза за зареждане с мощност 36 W】:Това е многофункционално кола выдвижное зарядно устройство, оборудвано с бързо зарядно устройство глава, двоен интерфейс може едновременно да изпълнява бързо зареждане с мощност 36 W, сигурна и стабилна, уникален дизайн, може да ви донесе повече комплименти. 【Чудесно за шофьори Rideshare】: Автомобили зарядно устройство, инсталирано в облегалката за глава на такси или частен автомобил, фиксирана обтегач е нескользящую шайбата, която е по-стабилно улавя продукт в тръбата, не отваливаясь, заема малко място и е удобно зареждайки за хората на задната седалка.Три зарядни кабели могат да се простират до 21,6 инча.Още една кабелна части за зарядно устройство, дължина 59 см, която е снабдена с 3 скоби за закрепване на дълги кабели в челните седалката на пътника, изглежда просто, без елементарно.

Подробности

Подобни продукти в категория