• Новинка
Пластмасова Подплата за завеси за душ Sainal, метални петлицы PEVA, Водоустойчив Прозрачен с куки за малък душ-кабина или преграда (32 Wx71H, фигура морски звезди и раковини)

Пластмасова Подплата за завеси за душ Sainal, метални петлицы PEVA, Водоустойчив Прозрачен с куки за малък душ-кабина или преграда

Buyers rating:
BGN 16.38

Налично

ЦВЯТ : Модел от морски звезди, и мивки 4 РАЗМЕР : 32 "W x 71"В"", 59 "W x 71"В 71 "Ш x71"В 71 "Ш x95"З. Само за ръчно пране;.Да Не се излага на химически чистене и машинно измиване;.Избършете с влажна кърпа.Избягвайте излагане на слънце.Мек материал PEVA, без мирис създава по-здравословна среда в банята, за вас и вашето семейство.Лесен за почистване и поддръжка, използвайте влажна кърпа или кърпа.Водоустойчиви и издръжливи.Устойчиви на корозия подсилена с метални петлицы.Свесившись надолу, останете на място.Уединение и оформяне - пропускат много светлина, като същевременно се гарантира неприкосновеността на личния живот. Размер : Обърнете внимание на размер : 32 "W x 71"В означава, че автомобилът е 32 инча, височина-71 инча, можете да се обърнете към снимката. Безопасен и екологичен- Тази завеса е изработена от плат PEVA, който е без мирис и не съдържа хлор, така че ще се създаде по-здравословна среда в банята, за вас и вашето семейство. Здрав и водоустойчив- Тази завеса е нержавеющие подсилена с метални панти, които помагат за предотвратяване на пропастта.Завеса е водоустойчив, така че е предназначена, за да издържат на влага в банята и душата си с високо съдържание на влага.Можете да го използвате в продължение на дълго време. Лесна за почистване и поддръжка- Тази завеса лесно можете да почистите с влажна кърпа.Ние ви препоръчваме, за да разгънете напълно завесата при почистване и след всяка употреба, за да я даде, за да изсъхне. Поверителността и оформяне - Тази завеса пропуска достатъчно светлина в банята, като същевременно се гарантира неприкосновеността на личния живот.Тази завеса може да се използва като душ завеси в банята, вратата пердета или перегородочной завеси. Размер : Обърнете внимание на размер : 32 "W x 71"В означава, че автомобилът е 32 инча, височина-71 инча, можете да се обърнете към снимката. Безопасен и екологичен- Тази завеса е изработена от плат PEVA, който е без мирис и не съдържа хлор, така че ще се създаде по-здравословна среда в банята, за вас и вашето семейство.

Подробности

Подобни продукти в категория