• Новинка
Healeved Възглавница за баня за цялото тяло Home Spring Head D Аксесоари За Баня Бели Възглавници за врата и Спа Раменете на Гърба с мрежа за въздушна Баня Удобна Гореща Възгла?

Healeved Възглавница за баня за цялото тяло Home Spring Head D Аксесоари За Баня Бели Възглавници за врата и Спа Раменете

Buyers rating:
BGN 27.75

Налично

Клиновидная ВЪЗГЛАВНИЦА за вана -Приложени три 3 D технологии, вие можете да се чувствате много комфортноВЪЗГЛАВНИЦА за ВАНА ЗА БРЕМЕННИ - може да се закача я на стената заедно с закачалка.ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ВАНА - изработени от висококачествена тъкан от полиестерни влакна и пластмаси.ВЪЗГЛАВНИЦА за гърба в банята - с помощта на нещастници, които можете лесно да я закачите.СПА възглавница за баня - Отлична възглавница за спа-кабина или вана, в подкрепа на главата, шията.Клиновидная ВЪЗГЛАВНИЦА за вана -Приложени три 3 D технологии, вие можете да се чувствате много комфортно.ВЪЗГЛАВНИЦА за ВАНА ЗА БРЕМЕННИ - може да се закача я на стената заедно с закачалка.ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ВАНА - изработени от висококачествена тъкан от полиестерни влакна и пластмаси.ВЪЗГЛАВНИЦА за гърба в банята - с помощта на нещастници, които можете лесно да я закачите.СПА възглавница за баня - Отлична възглавница за спа-кабина или вана, в подкрепа на главата, шията.Пратката включва 1 х възглавница за вана Характеристики-Приети три 3 D технология, може да се чувстват много удобно на възглавницата за баня. - Материал : Полиэфирное влакна, плат и пластмасова възглавница за вана - С помощта на нещастници, които можете лесно да я закачите на възглавница за врата. - Разработена с окото, това е дишаща възглавница за вана за накисване във вана. - Отлична възглавница за джакузи или вана, поддържаща главата, шията, домашна възглавница за вана. - Можете да го закачите на стената с помощта на неподвижни възглавници за баня-закачалка. - Размер : Около 45x45x6 см възглавница за вана за жени. - Цвят : Бял СПА възглавница за вана. - Изработени от висококачествена тъкан от полиестерни влакна и пластмасова СПА възглавници.Информация за Товареwedge възглавница за вана С вендузи, можете да лесно да се приспособи към банята. възглавница за вана за бременни от здрава, дишаща. възглавница за вана Този продукт представлява възглавница за баня, направени от тъкан от полиестерни влакна премиум-клас и пластмасови материали, мек 3 D-дизайн, вие ще се насладите на релаксиращ времето за къпане.

Подробности

Подобни продукти в категория