• Новинка
Закачалка за кърпи ZCHAN, Аксесоари за Баня от С Сплав, монтиран на стената Сребрист Хром с Кристал в основата, Европейски Стил (Размер: малка)

Закачалка за кърпи ZCHAN, Аксесоари за Баня от С Сплав, монтиран на стената Сребрист Хром с Кристал в основата, Европейски

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

➤Характеристики : Универсален iron шкафове, прост и стилен, за решаване на проблеми, магическо пространство, добре организиран и сбито, екологично чисти материали, многофункционално приложение, индивидуалност, богатство и дополняемость ➤ Начин на почистване : водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, без петна, избърсва. ➤ Изискана информация : лесно е запознат, монтиран в стената, не заема много място в стаята, здрав, издръжлив, лесно се адаптира и се определя, индуктивен, добре организиран, устойчив на абразия и надраскване, има висока устойчивост. ➤ Операция монтаж : лесен монтаж и демонтаж, няма свободно място. ☀ Красиво и практично. ➤Характеристики : Универсален iron шкафове, прост и стилен, за решаване на проблеми, магическо пространство, добре организиран и сбито, екологично чисти материали, многофункционално приложение, индивидуалност, богатство и дополняемость. ➤ Начин на почистване : водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, без петна, избърсва. ➤ Изискана информация : лесно е запознат, монтиран в стената, не заема много място в стаята, здрав, издръжлив, лесно се адаптира и се определя, индуктивен, добре организиран, устойчив на абразия и надраскване, има висока устойчивост. ➤ Операция монтаж : лесен монтаж и демонтаж, няма свободно място. ☀ Красиво и практично.Име на продукта : Плаващ стеллажиматериал : Цинк сплавколичество : 1 бр. Стил : Обикновен стил Бележки : ★ Описание на продукта : 1. Качеството на продукцията е гарантирано, моля, бъдете сигурни за закупуване. Добре дошли в нашия магазин!В нашия магазин е представена от много стилове, можете да отидете в магазина, за да се запознаете.★ Описание размер : Измерване на размера на изделия на ръка, моля те, прости за грешката в 1-3 виж★ Подпис към снимката : Снимката е направена с реалния обект, например, осветлението, наклон, на друг език и други причини водят до различия в цвета, моля те, прости ми!Подходящо помещение : Баня.

Подробности

Подобни продукти в категория