• Новинка
Креативна Чаша luckymeet Забавен Тоалетна чиния, пълна индивидуалност, Керамична чаша за вода, Тоалетна чиния с 12 грама, чашата за Кафе или Весел Новост, Чиния за бонбон?

Креативна Чаша luckymeet Забавен Тоалетна чиния, пълна индивидуалност, Керамична чаша за вода, Тоалетна чиния с 12 грама, чашата

Buyers rating:
BGN 4.44

Налично

По-лошо, отколкото когато и да било! - Тук е класически дизайн и тоалетна, но има и "добавка", за да се скрие какашки!Цял куп! - Тази огромна чаша побира 11 грама вашия любим кафе, чай, какао или друга напитка!.Това не е порцелан, но . - Керамична чаша все още е много красива!.Парти в саксия! - Това е идеален подарък за изтегляне на вашия любим Глупости, подходящ за Бял Слон, рождени дни и офис партита!.Тоалетка чувство за хумор! - Ако сте шегаджия, тогава тази купа трябва да бъде в колекцията си.Прост и ефикасен смях!.По-лошо, отколкото когато и да било! - Тук е класически дизайн и тоалетна, но има и "добавка", за да се скрие какашки!.Цял куп! - Тази огромна чаша побира 11 грама вашия любим кафе, чай, какао или друга напитка!.Това не е порцелан, но . - Керамична чаша все още е много красива!.Парти в саксия! - Това е идеален подарък за изтегляне на вашия любим Глупости, подходящ за Бял Слон, рождени дни и офис партита!.Тоалетка чувство за хумор! - Ако сте шегаджия, тогава тази купа трябва да бъде в колекцията си.Прост и ефикасен смях!.Цвят : с шарени какашки, без фигурата какашки керамична чаша за тоалетна : креативна керамична чаша за тоалетна микровълнова печка : не е налична размер (височина, калибър) : 12 * 10,5 см капацитет : 301-400 мл.

Подробности

Подобни продукти в категория

Чаша SKL Home Constantine, Аква
  • Новинка
Оценки:

Чаша SKL Home Constantine, Аква

КерамичниВ комплекта е включена 1 чаша.Керамика с перламутровым покритие, покритие, медни тонове и цвет�

BGN 3.33
Опаковка за сапун Talavera (MF1719)
  • Новинка
Оценки:

Опаковка за сапун Talavera (MF1719)

Красив, единствен по рода си дизайнРъчно рисувани и ръчна работа.6 "x 4 "W x 1" Г Добавете цвят към интериора �

BGN 0.67