• Новинка
Поставка за татуировка-на пишеща машина Salmue, Професионална Акрилна Прозрачна Поставка за татуировка-Пистолет, Поставка за Притежателя Чаша с Пигментными Мастило ?

Поставка за татуировка-на пишеща машина Salmue, Професионална Акрилна Прозрачна Поставка за татуировка-Пистолет, Поставка

Buyers rating:
BGN 4.18

Налично

Изработен от висококачествен акрил материал, удобен и красив, цилиндричен дизайн, защита на околната среда, сигурност, нетоксичен и безвреденПросто да поставите татуировка-пишеща машина в дупка, и е идеално място за татуировка-машини, татуировки или за нанасяне на мастилото.Специален дизайн затруднява и капка, и прозрачен цвят го прави по-привлекателен.Красив и лесен за употреба за татуировка-на пишеща машина.Идеален за демонстрации излязат от експлоатация на машини, колекционерски машини или просто за поддържане на работоспособността на текущата машина.Необходими аксесоари за всеки татуировщика достатъчно здрав, подходящ за професионална или домашна употреба.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествен материал, който е с екологично чисти, безопасни, нетоксични и безвредни. Просто поставете своя татуировочную пишеща машина през отвора, за да го инсталирате. Специален дизайн улеснява и капка, и прозрачен цвят го прави по-привлекателен. Незаменим аксесоар за всеки татуировщика. Подходящ е както за професионални, така и за домашна употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : стойка за татуировка-на пишеща машина Материал : акрил Цвят : прозрачен Тегло на опаковката : прибл. 64 г Предпоставка включва в себе си : Само 1 х стойка за татуировка-на пишеща машина.

Подробности

 :
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Machine Holder
Material:
Acrylic
Color:
Transparent
Package Weight:
Approx. 64g
Package Included:
 
1 x Tattoo Machine Holder Only:

Подобни продукти в категория