• Новинка
Estivaux 12 Бр. Подарък пакети за бала със Стикери 2023, Торбички за опаковане на подаръци за Абитуриентски партита, Крафт Хартия, Подарък пакет за Предложения, Поздравите?

Estivaux 12 Бр. Подарък пакети за бала със Стикери 2023, Торбички за опаковане на подаръци за Абитуриентски партита, Крафт Хартия,

Buyers rating:
BGN 5.60

Налично

?【Стил】 : Този стикер подарък пакет за абитуриентски изпълнена с изискани модели, включително етикети с медали за черната дъска, етикети с други думи абитуриентски клас, етикети на бланки, книги, стикери за шапки бакалаври, етикети със звездите и т, Подаръчни опаковки и етикети за бала 2023 година е много изискана и могат да бъдат подбрани в съответствие със собствените си предпочитания, за да направи подарък пакет със собствените си ръце.Те са пълни с силна празнична атмосфера на бала, идеална украса за декорация на партита. ?【Размери】 : Празничен подарък пакет от крафт-хартия е с размери приблизително 3,3 "W x 6,2"Д x 8,3"Г. (може да попълните на вътрешното пространство).Идеален размер за тематични абитуриентски тържества за съхранение на различни малки предмети, като например шоколад, бонбони, закуски, бисквити, закуски, играчки и много други. ?【Високо качество】 : Подаръчни пакети за бала 2023 година изработени от висококачествена хартия материал, не са токсични и не са без мирис, безвредни за околната среда и трайни.Повърхността луксозни кутии гладък и равномерен цвят, лесно сгъване, удобен за носене и съхраняване.Подарък кутия от черно злато, снабдена пеньковой въже, която прави външния вид по-леко. ?【Повод】 : Нашите подаръчни кутии поздравления grad много подходящи за абитуриентски партита в колежа, абитуриентски партита в гимназията, абитуриентски партита в 8 клас, абитуриентски партита в училище здравето, семейни партита.Можете да използвате тези пакети и контейнери за празнични бонбони гуди за кифли, бисквити, бонбони, десерти, закуски, понички, хляб и много други неща.Са идеални за абитуриентски вечери, партита на закрито и на открито. ?【Опаковка】 : Вие ще получите 12 опаковки, опаковки за подаръци на бала с лепенки в една опаковка. (12 подарък торбички от крафт-хартия; 6 стикери на тема бала). пакети в опаковка на подаръка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Раница Sandpiper of California Three Day Elite Lite
  • Новинка
Оценки:

Раница Sandpiper of California Three Day Elite Lite

Найлон Rip stop Модулни / сменяеми калъфи за организация и е съвместима с гидратацией.Меко отделение за ла�

BGN 3.00