• Новинка
Кошница Cabilock, 2 бр. Органайзер за съхранение, подреждане на Ниво, Кухненско Пространство, Санитарен Възел, Кошница за Душ, Домашно приготвена Кошница За Плодове, Под?

Кошница Cabilock, 2 бр. Органайзер за съхранение, подреждане на Ниво, Кухненско Пространство, Санитарен Възел, Кошница за

Buyers rating:
BGN 12.00

Налично

ПП Подвесная кошница за спестяване на място в 3-те диференцирани кошница могат да се съхраняват повече предмети, като например шампоан, сапун, прибори за хранене и т. Поставка за душ : Подвижна конструкция, може да се закача на кука или да се постави на масата.Подвесная кошница за ферма дом : подвижен дизайн кошници над шкафа, може да се закача на кука или да се постави на масата.Кошница за сервиране на плодове : кошница над врати с сливными отвори на дъното за бързо изсушаване.Подвесная поставка за цветя : може да се използва в банята, кухнята, на масата и т., Спестяване на пространство Подвесная кошница : 3-ярусная кошница могат да се съхраняват повече предмети, като например шампоан, сапун, прибори за хранене и т. Поставка за душ : Подвижна конструкция, може да се закача на кука или да се постави на масата.Подвесная кошница за ферма дом : подвижен дизайн кошници над шкафа, може да се закача на кука или да се постави на масата.Кошница за сервиране на плодове : кошница над врати с сливными отвори на дъното за бързо изсушаване.Подвесная поставка за цветя : Може да се използва в банята, кухнята, на бюрото и т. Пакетът включва 1 x 3 Нива, Душ Caddy Баня Подвесная Кошница, Багажник с Кухненски Органайзер За съхранение (жълто) Характеристики - височина 3-те слоя : 82 виж - Цвят : жълт. - Подвижна конструкция, може да бъде подвешена на една кука или публикуван на масата. - Може да се използва в банята, в кухнята, на бюрото и т. - Дренажни отвори на дъното за бързо изсушаване. - Материал : PP. - Размерът на всяка кошница : около 22 x 16 x 14,5 виж - Изработени от висококачествен полипропилен материал, здрав и практичен. - 3-степенна кошница могат да се съхраняват повече предмети, като например шампоан, сапун, прибори за хранене и т. - куката, поворачивающийся на 360 градуса, за по-лесно и удобно захващане.Информация за стоки подвесная поставка за цветя - прекрасно прибори за хранене за вашия подреден дом.поставка за душ Подвижен 3-те нива конструкция я прави универсална за всяко място.

Подробности

Подобни продукти в категория

Стъклена Тава Olivia Riegel Botanica
  • Новинка
Оценки:

Стъклена Тава Olivia Riegel Botanica

Подарете си суета и придайте на малко стил на вашата дамска стая с помощта на хавлиени консумативи Juliska,

BGN 24.13