• Новинка
6 Бр. Държач за ножче за душата, Силикон Държач за четка за зъби, Стенен Държач за четка за зъби, Водоустойчиви Мултифункционални Куки, Широко приложение за Кухня, Ба?

6 Бр. Държач за ножче за душата, Силикон Държач за четка за зъби, Стенен Държач за четка за зъби, Водоустойчиви Мултифункционални

Buyers rating:
BGN 3.90

Налично

МногофункционаленМатериал : Мек силиконов материал. Размери на продукта : 1.Пратката включва : 6 бр. мултифункционален силиконов държач за четка за зъби. 【Креативен дизайн】 Може би ще искате да опитате лесен за използване, пъргав и приятен за употреба за четка за зъби?Нашите силиконови държачи за четка за зъби имат интересен дизайн в четири крака, който ви позволява здраво зажимать предмети с куки и цвят на тестени изделия, като четката за зъби малко по-забавно. 【Чудесен материал】 Творчески права от меки силиконови материали, може да ги поставите във всяка среда, антикорозионна, устойчиви на ежедневно надраскване и лесно се деформират, без да се притеснявате, че ще ръжда. 【Който и водоустойчив】 Нашият стенен държач за четка за зъби с нов тип самозалепващи етикети без маркировка, не се нуждае от инструменти и винтове, устойчив и не е лесно да пада, това ще гарантира, че можете да го използвате във влажни условия, включително и душ. 【Лесна инсталация】 Нашият стенен държач за четка за зъби, просто облекчава защитен слой и приклеивает го в желаното от вас място, лесен за инсталиране, лесен за използване.(Водоустойчив, но за да настроите нужда от суха повърхност). 【Широк спектър на приложение】 Повече, отколкото просто стойка за четка за зъби, която може да се използва в банята, кухнята, офиса спалнята.Може да се използва за окачване на ножчета за бръснене, писалки, тел вилици и т., добре организирана и занимающей малко място.Ако имате нужда от симпатичен и лесен за използване държач за четка за зъби или може да се наложи внимателно разпределени си четка за зъби или други предмети, може би, ще станем за вас добър избор!. Широко приложение. ✔ Нашия многофункционален лигав държач за четка за зъби също може да се използва за организиране на различни малки аксесоари и инструменти. ✔ широк спектър на приложение ви позволява да го използвате за поставяне на малки предмети в хола, кухнята, спалнята и така нататък.

Подробности

Подобни продукти в категория