• Новинка
Машинки За Подстригване на кучета Тежки Професионални Машинки За Подстригване на кучета, 2-Скоростни Малошумные Высокомощные Акумулаторни Безжични Инструменти з?

Машинки За Подстригване на кучета Тежки Професионални Машинки За Подстригване на кучета, 2-Скоростни Малошумные Высокомощные

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

【Характеристики на острието】 Добра острота, висока отегчение и висока трайност 【4 Сменяеми остриета Дължина】С 4f (9 мм) 5f (6 мм) 7f (3 мм) 30f (1 мм) обрезными остриета сега можете спокойно да отрежете своите домашни любимци у дома, не трябва да се връзвам четка за коса, лесна подмяна на остриета Позволява регулиране на оптимална дължина на подстригания. 【Тежкотоварни моторни】 2-стъпка въртящ се двигател, не дърпа косата.Ефективно подстригайте косата си в съответствие с изискванията на професионалисти за изпълнение. 【Акумулаторна батерия и сменяем издръжлив батерия】 удобното безжичен дизайн, тя осигурява около 4,5 часа работа с едно зареждане, което го прави идеален за грижа за множество домашни животни в семейство. 【Ниска вибрация и сверхшумный дизайн】 Ниско ниво на шума и малко вибрации при работа шум е само около 50 децибела, баланс между силна рязко и сверхшумной работа, така че вашият домашен любимец е вече не се страхува от повторно рязане.Насладете се на прическа е кратко и нежно -комплект за грижа за кучето LISTERPRO.комплекти за грижа за домашни любимци listerpro - това е марката, който търси за високо качество, траен електрически ножици за грижа за домашни любимци с продукти, които улесняват и приятен за вас и вашия домашен любимец.

Подробности

Подобни продукти в категория

Топка от Биорба и Имел
  • Новинка
Оценки:

Топка от Биорба и Имел

Съвместим с пресноводными / морски / тропически аквариумными инсталацииИзползвайте този цветна плас�

BGN 1.00
Преносим Кучешката Свирка
  • Новинка
Оценки:

Преносим Кучешката Свирка

Тип : кученца, Вид на предмета : Куче СвистулькиМатериал : Хромиран метал.Ключодържател за закрепване на

BGN 2.00