• Новинка
Вентилатор за охлаждане на конзолата за PS5, USB Охладител за видео игра конзола с 3 Охлаждающими вентилатор, Вентилатор за отвеждане на топлина за Playstation5, Общ Вентила?

Вентилатор за охлаждане на конзолата за PS5, USB Охладител за видео игра конзола с 3 Охлаждающими вентилатор, Вентилатор

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

➤ Лесно управление : охлаждащ вентилатор е разработен специално за конзолата, PS5, USB интерфейс, не е външен източник на захранване, лесен за употреба ➤За отнемане на топлина за : увеличаване на притока на въздух и намаляване на загряване на цялата конзола PS5. ➤ Лесна инсталация : Охлаждащ вентилатор е снабден с 3 вградени вентилатори, които са лесни за инсталиране, лесни за употреба и осигуряват бързо охлаждане. ➤ Как да използвате : Поставете вентилатора за охлаждане на конзолата PS5, завъртете ключа в отворено положение, ще свети син индикатор, и вентилаторът започне да работи. ➤ Допълнителни цветове : черен или бял. ➤ Лесно управление : охлаждащ вентилатор е разработен специално за конзолата, PS5, USB интерфейс, не е външен източник на захранване, лесен за употреба. ➤За отнемане на топлина за : увеличаване на притока на въздух и намаляване на загряване на цялата конзола PS5. ➤ Лесна инсталация : Охлаждащ вентилатор е снабден с 3 вградени вентилатори, които са лесни за инсталиране, лесни за употреба и осигуряват бързо охлаждане. ➤ Как да използвате : Поставете вентилатора за охлаждане на конзолата PS5, завъртете ключа в отворено положение, ще свети син индикатор, и вентилаторът започне да работи. ➤ Допълнителни цветове : черен или бял.Технически характеристики : Заглавие : Охлаждащ вентилатор за игралната конзола Материал на корпуса : PP Цвят : черен или бял Приложими продукти : предназначен за конзола PS5 Опаковъчен лист : 1 * Вентилатор за охлаждане на конзолата.

Подробности

Подобни продукти в категория

Phoenix Point: Behemoth Edition - PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Phoenix Point: Behemoth Edition - PlayStation 4

Phoenix Point е разработен Джулианом Голлопом, създател на серията XCOM на 1990те годиниИнтеграция на основни при

BGN 26.46
Крипта некроданта (PS4)
  • Новинка
Оценки:

Крипта некроданта (PS4)

Се движат в такт, за да се движите постоянно променящите се метрото, борбата с танцуващи скелети, зомбит�

BGN 3.33