• Новинка
Рулетка за тяло, Автоматично Прибиращ Рулетка, Преносима Измервателна лента, Ръка на гърдите, Рулетка За измерване на талията, План за Рулетка.(Бял)

Рулетка за тяло, Автоматично Прибиращ Рулетка, Преносима Измервателна лента, Ръка на гърдите, Рулетка За измерване

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

⏳ Рулетка за измерване на тялото : на Тази рулетка за измерване на тялото може да се измери 60 инча (150) см, двустранен автоматично свиване на бутона и функция за блокиране на контакти позволяват лесно да получите измерената стойност ⏳ Висококачествен материал : Автоматична телескопична рулетка е изработена от материал ABS + PVC.Той не само че е лек на тегло, но и с малки размери, лесен за носене, а на здрав материал дава възможност да го използвате в продължение на по-дълъг срок на експлоатация. ⏳ Размер на рулетка : Размер на корпуса рулетка 8 см x 5 см x 2 виж Тъй като външната обвивка на рулетката е с ширина 2 инча, ние започнахме измерване с 2 инча / 5 см, за да получите по-точен размер. ⏳Широк спектър от приложения : Тя може да се измери всяка една част на тялото, като ръцете, талията, гърдите, бедрата и т., редовно прави запис, следи вашите физическото състояние и поддържане на вашето здраве. ⏳ Удобен : Компактна и елегантна човешката рулетка може да се съхранява навсякъде, където тя ще ви трябва, например, в салона, чанта, скрин и т., Той не трябва да заемат имате твърде много място, а сложна рулетка лесно да носите със себе си.

Подробности

Подобни продукти в категория

Усилвател Plantronics Vista M22 43596-64
  • Новинка
Оценки:

Усилвател Plantronics Vista M22 43596-64

For_Use_With Vo IP Телефонни системи и телефонни ЦЕНТРАЛИAccessory_Type Аудиопроцессор.Предпотребительский recycled_conte

BGN 12.31