• Новинка
10 Опаковки Дървени Халки за никнене на млечни зъби, 2,6 Инчов Непълни Кръгове от Дърво за малки деца, Без да се бои, Кръгове (Цвят Мадейра)

10 Опаковки Дървени Халки за никнене на млечни зъби, 2,6 Инчов Непълни Кръгове от Дърво за малки деца, Без

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

【Елегантен външен вид】 Без изричното грубост, бебето ви да е удобно да се докоснат 【Безопасен материал】 Дървена халка за никнене на млечни зъби, не съдържа BPA, екологично чисти, подходящи за деца. 【Детско пръстен за никнене на млечни зъби 】 Детски аксесоари за никнене на млечни зъби също може да се използва като дом декорации, сватбена украса. 【Допринася за развитието на детето】 Дървени пръстени могат да се стимулира двигателните и визуално-сетивни умения и повишаване на творческия потенциал на вашето дете. 【Лесно почистване】 Може да се измие с мек сапун, многократно използване, обработка на полирани повърхности, не травмирует ръце.Лъскав външен вид, без видими грубост, бебето ви да е удобно да се докоснат.Дървени пръстени могат да стимулират визуално-двигателни и сетивни умения и подобряване на творческите способности на вашето дете.Аксесоари за никнене на млечни зъби при децата, могат да се използват и като декорация на дома, сватбена украса.Безопасен материал, подходящ за деца.Може да се измие с мек сапун, многократно използване, обработка на повърхността на полирани, не травмирует ръце.Вид на продукта : Дървено Детско Пръстен За никнене на млечни зъби.Материал : Дърво.Цвят : Цвят на дървото.Външен диаметър : прибл.Количество : 10 бр. Употреба : При прорезывании на зъбите при деца, бижутериен аксесоар, аксесоар за декорация на дома и сватба. Забележка : С мирис на дърво, няма да се отрази на използване.При почистване на пръстена избършете го с влажна кърпа.Не го държат мокри за дълго време и не погружайте във водата, за да се избегне деформация на дървесината.Списък на опаковките : 10 x Дървено Детско Пръстен За никнене на млечни зъби.

Подробности

Подобни продукти в категория

Окачване от Прасковено Дърво, Дванадесет Зодии, Дърворезба, Бижута, Сигурно Колие За Малки Деца, Детски Висулка за Носене Детей桃木吊坠十二生肖木雕饰品肖木雕饰品项链婴儿项链婴儿小孩儿童随身孩儿童随身本本
  • Новинка