• Новинка
Кутия за Салфетки luckxuan, Държач за Кърпички, Ретро Стил, Лека Луксозна Кутия за Салфетки, Кутия за съхранение на Ролка Хартия, Хол, Спалня, Тоалетна, Мултифункционалн?

Кутия за Салфетки luckxuan, Държач за Кърпички, Ретро Стил, Лека Луксозна Кутия за Салфетки, Кутия за съхранение на Ролка

Buyers rating:
BGN 39.92

Налично

【Ретро стил】 Дизайн в ретро стил, изискана дърворезба, ниски нива на темперамент и вкус 【Материал】 е Изработен от смола материал, издръжлив и лесен за моющийся. 【Применимая сцена】 маса за Хранене, кабинет, дневна, офис и т., 【Стабилна основа】 Гравиране на смола, златна рамка е изпълнена в солидна ретро-стил, от утолщенного материал, с противоскользящими подложки за защита на работния плот. 【Декоративна Хартиена кутия】Това не е само кутия за салфетки, но и на красива и уникална декорация на дома.Затрогващ подарък демонстрира загрижеността си : приятен подарък за всеки, който се чувства зле, или за да дарят по някаква причина семейството, приятелите или колегите си.Кутия за салфетки Кутия за Салфетки Притежателя кутии за салфетки за лице за декор на Банята Име на продукта : Кутия за салфетокматериал : смола Размер : 15 *15 * 15 см/5.9 Опаковъчен лист : 1 * Кутия за салфетки Забележки : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. В продукта няма други теми, освен кутията с кърпички на снимки. Размерите се измерват ръчно.Може да има малки различия, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.

Подробности

Подобни продукти в категория