• Новинка
Контейнер за сапун за пътуване, Преносима препарат за съдове с капак от 2 опаковки, Запечатани Водоустойчив Държач за Сапун за Пътуване, препарат за съдове, препара?

Контейнер за сапун за пътуване, Преносима препарат за съдове с капак от 2 опаковки, Запечатани Водоустойчив Държач за Сапун

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

[2 големи сапун ястия] : Във всяка опаковка включва 2 мат големи портални сапун ястия с капак размер на 4,9 × 3,1 × 1,6 мм, които е удобно да сложи в чантата си, пътна чанта или куфар, не като при това е твърде много място Ние предлагаме 4 различни цветове, за да можете да изберете този, който ви харесва най-много, и е отличен избор, който можете да вземете със себе си на пътешествие, на фитнес или за активна почивка за спазването на лична хигиена. [Високо качество] : Този контейнер за сапун е изработен от висококачествен полипропилен материал без съдържание на бисфенол А, здрав запечатване осигурява труднооткрываемость капачки сапун ястия, водоустойчив и пыленепроницаемость, устойчивост и преносимост. [Елегантен дизайн] : Ние искаме да се създаде пътна сапун ястие не само за сапун, но и за придаване на естетически усещания, комбинация от функционалност с изкуството, за да направите капацитет за сапуни по-елегантна и красива, а след това да ви се даде незабравими впечатления от използването му. [Удобно да се използват] : Този контейнер, сапуни, издръжлив и лесен за съхранение сапун, правоъгълен дизайн, подходящ за сапун обикновен размер.Дизайн вдлъбнатини в долната част дава възможност да се запази сапун за суха и чиста, но това няма да навреди на сапун, като в двухслойном тава, на голяма площ, лесен за почистване, гладки ръбове без чеп осигуряват приятно усещане за допир, дизайн на ръбовете на капака дава възможност за лесно отваряне.Можете лесно да го носите в своя куфар или чанта за пране, без разваляне на чантата си. [Вашето удовлетворение е от значение!] : Ние много държим на вашето удовлетворение, моля, споделете, ако имате някакви въпроси относно контейнер за сапун, ние сме винаги тук за вас!. 2 опаковане на преносим сапун ястия, заливка за съдове, контейнер с капак, чудесен избор за пътуване, за дома, на открито и къмпинг.Изработен от висококачествени материали без съдържание на BPA, предлага 4 различни цветове по ваш избор.

Подробности

Подобни продукти в категория