• Новинка
6 Бр. Автоматично Бутилка за вода за Птиците, Бутилка за Вода за Птиците, Контейнер за Поилки, Диспенсер за хранене, Висящ в клетка за Клетка за Папагали, Вълнообразн?

6 Бр. Автоматично Бутилка за вода за Птиците, Бутилка за Вода за Птиците, Контейнер за Поилки, Диспенсер за хранене, Висящ

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Висококачествени материали и изящна изработка производство на здрав и издръжлив дълго времеКомпактен и преносим, го лесен за съхранение, той не отнема много място.Предоставете възможност за подаване на вода за вашите гълъби.Това ще бъде сладък подарък за вашите приятели или семейство, който има гълъби, преподнесите им малка изненада.Пиенето на достатъчно голяма, за да може да не се полива често.Тема : Скоба за поилки за пиячи е изработена от висококачествена пластмаса, нетоксичен и безопасен.Лесен за използване и монтаж.Просто напълнете бутилката с вода донышком нагоре, капак, след това бързо я обърнете я, за да се мотае вътре или извън клетката.Когато птиците пият вода, встряхивается, и водата тече автоматично, за да се осигури непрекъснато подаване на вода.Не се притеснявайте за това, че птицата иска да пие, можете спокойно да се пристъпи към работа. - Моля, потвърдете размер, преди да купите. диспенсер за вода за птиците и Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволително решение.

Подробности

Подобни продукти в категория

Педи-Костур Живият свят, Мини
  • Новинка
Оценки:

Педи-Костур Живият свят, Мини

Цвят на стоки, в продуктова гамаНезаменим инструмент за поддържане на правилното кръвообращение в крак

BGN 2.00