• Новинка
DEPILA Ултразвукова Флейта за гълъби от неръждаема стомана, Свирка за гълъби, Професионален Ултразвукова Свирка за кучета, с каишка, за отнемане, спиране на лай, Регул?

DEPILA Ултразвукова Флейта за гълъби от неръждаема стомана, Свирка за гълъби, Професионален Ултразвукова Свирка за кучета,

Buyers rating:
BGN 18.56

Налично

Материал : Свирка за кучета е изработена от висококачествена неръждаема стомана 304, не се притеснявайте за това, че част от свирка ще падне и ще отслабне Висок звук : Специална и прецизна конструкция свирка за послушание ви позволява да издават висок звук, като само малко усилие. Определен тон : След като кучето се адаптира тон, не е необходимо всеки път да коригира тон, което е много удобно.Приложение : Професионален кучешката свирка може да се използва за дресура на отмяна и спиране, както и за контрол на поведението на домашни любимци. Лесен за носене : Супер мини размер и леки, с каишка за носене на ръка е много удобно, можете да го носите където и когато пожелаете.Перфектната свирка за дресура на гълъби, кучета, котки и др . Гаранция за удовлетвореност : Ние ценим нашите клиенти и искаме да сте напълно удовлетворени от своята покупка.Ако не сте доволни от своя опит или стока, ви молим да се свържете с нас! . Материал : Свирка за кучета е изработена от висококачествена неръждаема стомана 304, не се притеснявайте за това, че част от свирка ще падне и ще отслабне. Висок звук : Специална и прецизна конструкция свирка за послушание ви позволява да издават висок звук, като само малко усилие. Определен тон : След като кучето се адаптира тон, не е необходимо всеки път да коригира тон, което е много удобно.Приложение : Професионален кучешката свирка може да се използва за дресура на отмяна и спиране, както и за контрол на поведението на домашни любимци. Лесен за носене : Супер мини размер и леки, с каишка за носене на ръка е много удобно, можете да го носите където и когато пожелаете.Перфектната свирка за дресура на гълъби, кучета, котки и др . Гаранция за удовлетвореност : Ние ценим нашите клиенти и искаме да сте напълно удовлетворени от своята покупка.Ако не сте доволни от своя опит или стока, ви молим да се свържете с нас! . Поберегите гласа – След дълъг ден на выкрикивания отбора ми, кучето ми гласът става груб и дрезгав.

Подробности

Подобни продукти в категория