• Новинка
FRCOLOR Гъба За Измиване на Тялото, Чистач На Тялото, 4 бр. Гъби За Баня, Гъба За баня, Скрубер За Тяло, Гъба За къпане, Топки За Вана, Бебешки Препарат За Измиване на Тялот?

FRCOLOR Гъба За Измиване на Тялото, Чистач На Тялото, 4 бр. Гъби За Баня, Гъба За баня, Скрубер За Тяло, Гъба За къпане,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

ГЪБА ЗА ДУШ от ЛЮФЫ : Тя предоставя лек масаж на кожата, дълбоко почистванеГЪБА ЗА ДУШ ЗА ТЯЛОТО им може да се окачи в кухнята, или в банята, а също така се оправям след измиване на ръцете.КАКТО и на ГЪБА ЗА КЪПАНЕ : Те са по-хигиенични и от чаршафи, практични и безопасни.ГЪБА ЗА ДУШ : Те са подходящи за къпане в бани, хотели и т. ГЪБА за ДУШ : можете да Ги използвате с всеки сапун или гел за душ, за да омекоти кожата.ГЪБА ЗА ДУШ от ЛЮФЫ : Тя предоставя лек масаж на кожата, дълбоко почистване.ГЪБА ЗА ДУШ ЗА ТЯЛОТО им може да се окачи в кухнята, или в банята, а също така се оправям след измиване на ръцете.КАКТО и на ГЪБА ЗА КЪПАНЕ : Те са по-хигиенични и от чаршафи, практични и безопасни.ГЪБА ЗА ДУШ : Те са подходящи за къпане в бани, хотели и т. ГЪБА за ДУШ : можете да Ги използвате с всеки сапун или гел за душ, за да омекоти кожата.В комплекта са включени 4 топчета от гъба за баня Характеристики - Цвят : зелено, розово, сиво, кремаво-бели - Те са приложими за къпане в бани, хотели и т. - След всяко използване на тези топки за душ може да се мотае и да изсъхне. - Можете да ги използвате с всеки сапун или гел за душ, за да омекоти кожата. - Те осигуряват нежен масаж на кожата, дълбоко почистване. - Материал : полиетилен - Всяка крушка за душата е оборудван с въже за удобство на използване и обесване.Информация за продукта Мека и еластична, нежна и не травмирующий кожата, безопасен за използване.водопоглъщаемост, те могат незабавно да абсорбират вода в ръцете си. качеството на изработка, единна линия на автомобила, трайни за продължителна употреба.Те са по-хигиенични, отколкото кърпи, практични и безопасни.Подвесная веревочная конструкцията на тези топки за душата улеснява тяхното сушене.

Подробности

Подобни продукти в категория