• Новинка
FOMIYES 2 бр. Кърпи за баня, Рукавица За Почистване, Чистач, Гъба За Баня, Пилинг на Скрубер За Тяло, Четка за Гъба, Скрубер За Гърба, Отшелушивающая Гъба За Душ, Отшелушив?

FOMIYES 2 бр. Кърпи за баня, Рукавица За Почистване, Чистач, Гъба За Баня, Пилинг на Скрубер За Тяло, Четка за Гъба, Скрубер

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Уплътнение от гъба с каишка : много са подходящи за новородени, бебета, малки деца малки деца и за по-малките децаИ на вас ще ви е лесно и удобно да се взема в ръце. Гъба за кухненски люфы : Гъба за душ от люфы - тя е с малък размер, който е подходящ за съхранение и не заема твърде много място.Отшелушивающая уплътнение за лицето : С помощта на удобно отшелушивать и почистване на кожата на ръцете, шията или тялото, бързо премахване на прах и мръсотия.Гъба за баня от люфы : Тази гъба от люфы за баня може напълно да абсорбира течността за баня и се образува гъста пяна.Четка за почистване на люфы : практични за ексфолиране и почистване на кожата на ръцете, шията или тялото, бързото отстраняване на si Подложки от гъба с каишка : много са подходящи за новородени, бебета, малки деца малки деца и за по-малките деца.И на вас ще ви е лесно и удобно да се взема в ръце. Гъба за кухненски люфы : Гъба за душ от люфы - тя е с малък размер, който е подходящ за съхранение и не заема твърде много място.Отшелушивающая уплътнение за лицето : С помощта на удобно отшелушивать и почистване на кожата на ръцете, шията или тялото, бързо премахване на прах и мръсотия.Гъба за баня от люфы : Тази гъба от люфы за баня може напълно да абсорбира течността за баня и се образува гъста пяна.Четка за почистване на люфы : практични за ексфолиране и почистване на кожата на ръцете, шията или тялото, бързо отстраняване i. Списък на пакетите в 2 × Ексфолиращи подложки от гъба Характеристики -Цвят : Бежово възглавница за ръкавици от гъба -Материал : Гъба за душ от гъба -Размер : 12,00 X9,00 X0,50 см / 4,72 X3,54 X0 почистване на скрубер. -Конструкция на дантела ви позволява окачен му на куката, за да изсъхне и съхранение на гъби luffa pad. -Той идва с малък размер, който е подходящ за съхранение и не заема твърде много място естествена луфа за душата. -Част от гъба за баня добро ексфолиране на кожата и тя леко масажи на кожата, отшелушивая луфа за душата.

Подробности

Подобни продукти в категория