• Новинка
Combofix 21 бр. Комплект за пиърсинг на Тялото от неръждаема Стомана, 20 г Пръстени За носа Шипове За носа Винт L-Образна Родословна за нос Обици-спирала от козелкового на ?

Combofix 21 бр. Комплект за пиърсинг на Тялото от неръждаема Стомана, 20 г Пръстени За носа Шипове За носа Винт L-Образна

Buyers rating:
BGN 6.06

Налично

МОДНИ бижута за пиърсинг - Тези комплекти за пиърсинг на тялото елегантен и стилен и много удобен апарт за ежедневието и партитаНосенето на тези пръстени в носа и нитове ще ви направи по-привлекателен и очарователен.Тези безопасни и удобни пръстени за носа са подходящи както за жени, така и за мъже.ОПАКОВКА И размер - 21 бр. Златни пръстени в носа за жени.Всички носят пръстени са с дебелина 20 г (0,8 мм), а вътрешен размер обръч-8 мм. Всичко на носните шипове калибър 20 г (0,8 мм), дължина от 7 мм, размер на горна част 2 мм. Шипове за носа от чешката камък с тегло 20 г (0,8 мм), дължина от 7 мм, горна размер на 2,5 mm. ЧУДЕСЕН материал - бижута за пиърсинг, изработени от неръждаема стомана 316 L - идеалният избор, защото те са изключително трайни, не са податливи на корозия и изложени на вода, никога не увреждат кожата на тялото, осигуряват продължително запазване на цвят и изключително лесни за почистване.ИНДИВИДУАЛНА ОПАКОВКА - Всички комплекти за пиърсинг опаковани в кадифе пакет от индивидуални опаковки, строг контрол на качеството и проверка на опашката, за да се уверите, че те ще пристигнат в отлично състояние.По този начин можете да безопасно използване на бижута за пиърсинг.ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност - Всички наши комплекти за пиърсинг нови и неизползвани.Гарантирано удовлетворение, тъй като ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите. Комплект за пиърсинг на тялото от неръждаема стомана, 20 г Пръстени за носа Шипове за носа Винт L-Образна родословна за нос Обици-спирала от козелкового на хрущяла Обръч, Определени за пиърсинг на носа, за да проверите за пиърсинг на носа (злато), за жени, мъже, момичета Пръстени за носа Комплект за пиърсинг включва : 21 бр. Декорация за пиърсинг (злато) Характеристиките на набор за Пиърсинг : 1. Всички комплекти за пиърсинг нови и неизползвани.И продукт, опаковани индивидуално. Професионален комплект за пиърсинг включва в себе си всичко необходимо за пробиване на ушите.

Подробности

Подобни продукти в категория