• Новинка
DNATS Професионален Ракета Набор от Татуировочных Машини Двигател Захранване За Татуировки Интерфейс RCA Ротационен Пистолет Комплекти Писалки За Татуировочных Маш?

DNATS Професионален Ракета Набор от Татуировочных Машини Двигател Захранване За Татуировки Интерфейс RCA Ротационен Пистолет

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Тази ротари таблица татуировочная дръжката на Ракетата е предназначена за това, за да се чувствате по същия начин, като истинска писалка, която може да се получи с помощта на татуировка-на пишеща машинаМожете да направите тази татуировка дръжка, перманентен грим на веждите, линия на устните, линията на очите, всичко в една татуировка-кола.Тази татуировка-на пишеща машина е съвместима с почти всички регионални блокове за захранване и видове картриджных игли.Отличен за облицовка и оцветяване.Внос на мотор, по-мощен, лек.Моля, задръжте копчето за татуировки работи при напрежение 12 v, за защита на въртящата се система и двигател.Мотор : Внесен Японски мотор Работно напрежение : 6-8 На Перваза игла : 0-3,6 мм за Свързване : интерфейс RCA Скорост : 10000 об/мин Тегло : 115 г Характеристики татуировочной ручки1.Тази ротари таблица татуировочная дръжката на Ракетата е предназначена за това, за да се чувствате по същия начин, като истинска писалка, която може да се получи с помощта на татуировка-на пишеща машина.Можете да направите тази татуировка дръжка, перманентен грим на веждите, линия на устните, линията на очите, всичко в една татуировка-кола. Тази татуировочная машина е съвместима с почти всички брендовыми двойно захранване и видове картриджных игли. Отличен за облицовка и оцветяване. Внос на мотор, по-мощен, лек. ниско ниво на шум. Моля, задръжте копчето за татуировки работи при 12 v, за защита на поворотную система и двигател.Технически характеристики на ракетата battery1.Материал : алуминиева сплав 2. Изходно напрежение : 6 7 8 9 11 3. Входно напрежение : DC5 V/1 A 4. Режим на зареждане : бързо зареждане на type-c 5. Капацитет на батерията : 1200 мачупаковка включва 1 бр. Комплект за татуировка-машиноккомплектный комплект за татуировка-машинки,.

Подробности

Подобни продукти в категория