• Новинка
Опаковка сапун ZyHMW за хотелската баня, Стенен за употреба, с двойна глава Единични Опаковка сапун, Шампоан, Гел за душ, Захранващи сапун, помпа Опаковка за сапун (Цвя?

Опаковка сапун ZyHMW за хотелската баня, Стенен за употреба, с двойна глава Единични Опаковка сапун, Шампоан, Гел за душ, Захранващи

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Опаковка може лесно да кисна по всяко време, като по този начин намаляване на количеството на отпадъцитеОпаковка сапуни, също може да бъде изпълнен с лосион за тяло, шампоан, гел за душ, сапун за ръце, сапун за миене на съдове и т., Опаковка се отстранява с фасадни стени панел за лесно почистване и пълнене.Высококристаллический материал ABS, отказ от вторични рециклирани материали, използването на высококристаллического материал ABS, по-висока твърдост, по-добра производителност, нетоксичен и безвреден, няма да предизвика никаква вреда на хората.По-луксозна изработка, интегриран процес на окисление на формоване от ABS, безупречен опит, пропорции и спорта сапун и елегантен стил разкриват художествени характеристики.Размер на продукта : 180 *75*70 mm. Елегантен контейнер, висококачествени материали, много подходящ за вашата баня, кухня.Име на продукта : Опаковка сапун, подходящ за лосион, течен сапун или дезинфектант, дезинфектант, душ гел, шампоан и т. Тегло на продукта : 680 г, Капацитет на продукти : 760 мл Начин за освобождаване от отговорност : ръчно натискане Начин на монтаж : стенен Материал на корпуса : ABS-пластмаса + неръждаема стомана 304 Материал на пръта : алуминиева сплав, Клас на водонепропускливост : ipx1 Съвети : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. В комплекта не включва други елементи, с изключение на опаковка за сапун, както е показано на снимката на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер, посочен при ръчно измерване, е възможно отклонение от 1-3 cm, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Подробности

Подобни продукти в категория