• Новинка
GOTOTOP Поставка за почивка на птичия насесте 10 бр. Пластмасови Малка Зелена устойчива на плъзгане Дизайнерска Поставка за почивка на голубином Насесте Скелетна Пост?

GOTOTOP Поставка за почивка на птичия насесте 10 бр. Пластмасови Малка Зелена устойчива на плъзгане Дизайнерска Поставка за

Buyers rating:
BGN 9.99

Налично

【Практични аксесоари】 : той е на достатъчно място на повърхността, поставка за птици - това е добра поставка за почивка на гълъби и идеален подарък за фен на гълъби 【Траен пластмасов материал】 : Изработена от висококачествена пластмаса поставка за почивка на dove е различна здравина и трайност, фина обработка, устойчиви на замерзанию и топлина, дълъг живот. 【Лесна употреба 】 : Лесно преносима стойка за гълъб е лесен за инсталиране и употреба, удобен за използване, по-практичен. 【Подходящ за различни птици】 : Професионално производство, стабилни характеристики и висока надеждност пластмасов място за спане за птици е подходящ за гълъби, гургулици и други птици. 【За обслужване на клиенти】 Ние сме на първо място се грижим за вашето удовлетворение, моля, проверете подходящ модел, която ви е нужна, преди да закупят нашите продукти.Ако имате някакви въпроси за размера на продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще направи всичко възможно, за да ви даде задоволителен отговор в рамките на 24 часа. 【Практични аксесоари】 : той е на достатъчно място на повърхността, поставка за птици - това е добра поставка за почивка на гълъби и идеален подарък за фен на гълъби. 【Траен пластмасов материал】 : Изработена от висококачествена пластмаса поставка за почивка на dove е различна здравина и трайност, фина обработка, устойчиви на замерзанию и топлина, дълъг живот. 【Лесна употреба 】 : Лесно преносима стойка за гълъб е лесен за инсталиране и употреба, удобен за използване, по-практичен. 【Подходящ за различни птици】 : Професионално производство, стабилни характеристики и висока надеждност пластмасов място за спане за птици е подходящ за гълъби, гургулици и други птици. 【За обслужване на клиенти】 Ние сме на първо място се грижим за вашето удовлетворение, моля, проверете подходящ модел, която ви е нужна, преди да закупят нашите продукти.Ако имате някакви въпроси за размера на продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.

Подробности

Подобни продукти в категория