• Новинка
GENIGW Стая Кухня Автомобили кутия за салфетки, изкуствена кожа, Хартия калъф за салфетки, Правоъгълен Калъф, Домашен Кола за Салфетки, Домашен Органайзер, Декор (Цвят:

GENIGW Стая Кухня Автомобили кутия за салфетки, изкуствена кожа, Хартия калъф за салфетки, Правоъгълен Калъф, Домашен Кола за

Buyers rating:
BGN 48.22

Налично

Изработен от изкуствена кожа, лесно протирается влажна кърпаЛесно се изпразват и се пълнят с помощта на панти капак. подходящи за събиране и подреждане на салфетки в ресторанта на хотела, офиса, дома, колата, хотелска стая, ще направят пространството по-чист.Здрава изкуствена кожа, дървена конструкция и интериор от неженской тъкан, функционален и издръжлив.Можете да го поставите на работното си място, в малка странична масичка в спалнята и т. е Изработена от изкуствена кожа, лесно протирается влажна кърпа, лесно се почиства и се пълни с базовия вентил е Подходящ за ресторант, офис, дом, кола, хотелски стаи колекция от тъкани и подреждането, направете вашето пространство е по-чист от Здрава изкуствена кожа, дървена конструкция и интериор от неженских тъкани, функционален и издръжлив Можете да го поставите на работното си място, на прикроватной нощното шкафче в спалнята и т. Материал : полиуретанова кожа Цвят : черен /бял Размер : app.74 Изискан детайл и дизайнът на Опаковката включва : 1 бр. x хартия, държач за кърпи, Изображението може да не отразява действителния цвят на продукта се дължи на разликите между монитора.Моля, имайте предвид грешката на ръчно измерване 0,1-0,5 см в сравнение с вашите подробни размери.Преобладава действителния продукт.

Подробности

Подобни продукти в категория