• Новинка
Healeved 1 бр. Четка За Баня Силикон Скрубер За Тялото, Скрубер за кожата на Главата, Скрубер За Тяло, Четка За Ексфолиране на кожата, Задната част на Гъба, Чистач, Четка З?

Healeved 1 бр. Четка За Баня Силикон Скрубер За Тялото, Скрубер за кожата на Главата, Скрубер За Тяло, Четка За Ексфолиране

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

ЕКСФОЛИАНТИ ЗА ТЯЛО ЗА ЖЕНИ пилинг - Почистване на тялото, активират ексфолиране, балансират съдържанието на мазнини, масажира кожата, намаляване на стрес, облекчаване на мускулите, подобряват кръвообращениетоскрубер за почистване на лицето.ПОЧИСТВАЩА ЧЕТКА за тяло - Нашата силиконовата четка за тяло-аромата е подходящ за ежедневна употреба и премахва мъртвите клетки на кожата. за хора с чувствителна кожа!.МАСАЖОР за КОСАТА и кожата на главата - Произведен от хранително-силикон, суперэластичный, безопасен и гигиеничный.Четка-масажор за скалп - 【ДЪЛБОКО почистващ ексфолиращ】 Ефективно премахва омертвевшую кожата и кутин, без да вредят на мастния слой, леко масажи на кожата и предотвратява натрупването на пигмент.СКРУБЕР за измиване на тялото-добра масажна функция, може ефективно дълбоко масажирайте кожата на главата или тялото. ЕКСФОЛИАНТИ за тяло за ЖЕНИ пилинг-Почистване на тялото, активират ексфолиране, балансират мазнините, масажира кожата, намаляване на стрес, облекчаване на мускулите, подобряват кръвообращението.скрубер за почистване на лицето.ПОЧИСТВАЩА ЧЕТКА за тяло - Нашата силиконовата четка за тяло-аромата е подходящ за ежедневна употреба и премахва мъртвите клетки на кожата. за хора с чувствителна кожа!.МАСАЖОР за КОСАТА и кожата на главата - Произведен от хранително-силикон, суперэластичный, безопасен и гигиеничный.Четка-масажор за скалп - 【ДЪЛБОКО почистващ ексфолиращ】 Ефективно премахва омертвевшую кожата и кутин, без да вредят на мастния слой, леко масажи на кожата и предотвратява натрупването на пигмент.СКРУБЕР за измиване на тялото - Добра масажна функция, може ефективно дълбоко масажирайте кожата на главата или на тялото. Предпоставка включва 1 х четка за къпане Характеристики -Произведен от хранително-силикон, супер еластичен, безопасен и гигиеничный силикон скрубер. -Размер : Приблизително 14 х 8.5 х 3,34 х 1 Четка-скрубер за душата. - С помощта на висящи на въжета може да бъде окачен на стената, когато не се използва, лесно се суши и спестява място в скруббере за баня.

Подробности

Подобни продукти в категория