• Новинка
MQGX Силиконови Играчки за никнене на млечни зъби за бебета 0-6 месеца, не съдържат Бисфенол А, играчки за дъвчене, Детски Ръкавици без пръсти-Прорезыватели за Облекча?

MQGX Силиконови Играчки за никнене на млечни зъби за бебета 0-6 месеца, не съдържат Бисфенол А, играчки за дъвчене, Детски Ръкавици

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Цели дръжка】 Нашите детски играчки за никнене на млечни зъби се използват интегриран процес на формоване, не се използва лепило за свързване на играчки за никнене на млечни зъби, заедно с дръжка, което е безопасно за използване от детето си 【Липсата на падане на МАЛКИ части】 Ние създаваме силно се оттеглям усилие на ушите си, ръцете си и дръжката на нашите играчки за дъвчене прасета, които бебетата не могат лесно да се улови, за да не предизвика опасност от задушаване. 【Играчки за никнене на млечни зъби за бебета 0-6 месеца, нуждаещи се от сосании】 Различна форма и силиконови масажни топчета за място докосване осигуряват облекчаване на болката при прорезывании на зъбите и масаж на венците допринася за стимулиране на венците и растежа на зъбите. 【Носене и дишаща】 За разлика от други играчки-прорезывателей на китката, на нашия уникален дизайн с лек отвор е подходящ за ръце с различни размери, така че детето няма да се чувстват неудобно.Кух дизайн, дишаща, поддържа ръцете на детето сухи и удобни. 【Безопасността на първо място и използвайте безвредни материали】 прорезыватель за зъби MQGX pig за деца от 0-6 месеца е изработен от висококачествен хранителен силикон не е токсичен, не съдържа BPA, олово и фталатов, безопасни за съдомиялна машина и фризера.Преди първата употреба, моля, стерилизира в гореща вряща вода или паровом стерилизаторе.Лесно изплакнете с топла вода след всяка употреба. 【Цели дръжка】 Нашите детски играчки за никнене на млечни зъби се използват интегриран процес на формоване, не се използва лепило за свързване на играчки за никнене на млечни зъби, заедно с дръжка, което е безопасно за използване от детето си. 【Липсата на падане на МАЛКИ части】 Ние създаваме силно се оттеглям усилие на ушите си, ръцете си и дръжката на нашите играчки за дъвчене прасета, които бебетата не могат лесно да се улови, за да не предизвика опасност от задушаване. 【Играчки за никнене на млечни зъби за бебета 0-6 месеца, нуждаещи се от сосании】 Различна форма и силиконови масажни топчета за място докосване осигуряват облекчаване на болката при прорезывании на зъбите и масаж на венците допринася за стимулиране на венците и растежа на зъбите.

Подробности

Подобни продукти в категория